Over Sita - Salon Sita del Carmen- Sjamaan en Healer, Westmaas


Sita del Carmen

Over Sita

A “healer” is not someone that you go to FOR healing. A healer is someone that triggers within you, your own ability to heal yourself!

 

Leuk dat je op mijn site terecht komt! Zullen we even kennismaken?

Ik ben Teresita (Sita) een Zuid-Amerikaanse vrouw uit Chili van 51 jaar en ik geef al meer dan 20 jaar energetische behandelingen. Al van kleins af aan energetisch bezig, natuurlijk zonder dat ik daar besef van had. Naast het behandelen, run ik een bijzondere webshop met beauty- & wellness producten en veel spirituele producten.

Tevens ben ik oprichtster van een gezellige kleine ondernemersclub: een sociale club van Vrienden ondernemers, waar jij via mij en ook onderling korting krijgt met de nieuwe Privilege Klanten Club pas & code.

NB: i.v.m. drukke agenda en nog steeds toename van nieuwe klanten, is er  sinds februari 2022 alleen nog een mogelijkheid om in mijn agenda te komen, als je Privilege Klant bent. Tijdelijk kan je – als je zelf op mijn website terecht bent gekomen – nog 1 kennismakingsbehandeling boeken, daarna besluit jij of je wilt blijven als Privilege Klant. Binnenkort kan je alléén nog doorverwezen worden via huidige vaste klanten of via één van mijn Vrienden Ondernemers in de Privilege Klanten Club.

Er is een mogelijkheid om allerlei producten te kopen (dit kan gewoon hier online – hier kan je heel veel heerlijke producten vinden voor je welzijn). Ik zal je na een behandeling ook nooit producten verkopen, ik zal je hoogstens adviseren. Ik vind het belangrijker dat je regelmatig terug komt voor je welzijn!

Dus ervaar het verschil!

Wil je op de hoogte blijven van kortingen/acties voor Privilege Klanten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op deze site of check mijn facebook- of Instagram pagina.

Mijn klanten zijn jong en oud, man en vrouw, kids en jeugd (speciale prijzen). Voor kids/jeugd ook massages en huidreinigingsbehandelingen: de prijs is gelijk aan je leeftijd tot 20 jaar.

Ook voor Minima maak ik altijd plek!

Aarzel niet maar laat je heerlijk verwennen in mijn salon.

Ciao,
Teresita (Sita)