Over Sita - Beauty salon Sita del Carmen, Westmaas, Hoeksche Waard


Sita del Carmen

Over Sita

A “healer” is not someone that you go to FOR healing. A healer is someone that triggers within you, your own ability to heal yourself!

 

Leuk dat je op mijn site terecht komt! Zullen we even kennismaken?

Ik ben Teresita (Sita) een Zuid-Amerikaanse vrouw uit Chili van 49 jaar en ik geef al meer dan 20 jaar behandelingen. Al van kleins af aan energetisch bezig, natuurlijk zonder dat ik daar besef van had.Naast het behandelen, run ik een bijzondere webshop met beauty- & wellness producten en veel spirituele producten.

Tevens ben ik oprichtster van de Ambiance Club: een sociale club met leden en ondernemers-leden, die leuk samenwerken.

 

Als je bij mij voor een behandeling komt, merk je, dat niet alleen je huid helemaal opknapt, maar dat er ook iets gebeurt met je algehele gestel/welzijn. Dit komt omdat ik me niet alleen op je buitenkant richt, maar ook op je innerlijk. Dat is ook de reden waarom ik veel werk met de Soulmade Huidverzorging die zijn ontwikkeld vanuit een sjamanistische leer. Daarnaast werk ik tijdens mijn behandelingen – afhankelijk van de jaargetijden – met verse ingrediënten zoals roos en lavendel of verse maskers en scrubs. Ook werk ik met Xing producten op basis van chinese aromatherapie en kruidenleer. En met de Rose of Bulgaria ROZEN producten zonder parfum en zonder parabenen!

Verder bied ik mijn klanten de mogelijkheid om allerlei producten te kopen (dit kan gewoon hier online – hier kan je heel veel heerlijke producten vinden voor je welzijn). Ik zal je na de behandeling ook nooit producten verkopen, ik zal je hoogstens adviseren. Ik vind het belangrijker dat je regelmatig terug komt voor je welzijn!

Dus ervaar het verschil! En maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsbehandeling. Als mijn klant profiteer je vaak van leuke acties en kortingen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op deze site of check mijn facebook- of Instagram pagina.

Mijn klanten zijn jong en oud, man en vrouw, kids en jeugd (speciale prijzen). Voor de jeugd aparte jeugdreinigingsbehandelingen: de prijs is gelijk aan je leeftijd tot 20 jaar.

Ook voor Minima maak ik altijd plek!

Klanten komen niet alleen bij mij, maar ik kom ook aan huis (zie wellness aan huis).

Aarzel niet maar laat je heerlijk verwennen in mijn salon.

Ciao,
Teresita (Sita)

Speciaal voor jou! Op de hoogte blijven? Schrijf je in...

Geniet van:

Jouw 1e actie: welkomst € 5 kortingsactie
Speciale kortingscodes periodiek & rond feestdagen
Codes gratis verzendkosten
Nieuws producten/behandelingen
Info evenementen Sita del Carmen
Inspirerende zaken
Uitschrijven kan je ook altijd direct zelf regelen!

Ciao, Sita.