Sita - Chileense sjamaan en healer, Westmaas-Hoeksche Waard


Sita del CarmenProductcategorieën

Winkelmand

Over Sita

Over Sita

A “healer” is not someone that you go to FOR healing. A healer is someone that triggers within you, your own ability to heal yourself!

 

Leuk dat je op mijn site terecht komt! Zullen we even kennismaken?

Ik ben Teresita (Sita) een Zuid-Amerikaanse Chileense vrouw van 52 jaar en ik geef al meer dan 20 jaar energetische behandelingen als sjamaan en healer. Al van kleins af aan energetisch bezig, natuurlijk zonder dat ik daar besef van had. Naast het behandelen, run ik een bijzondere webshop met beauty- & wellness producten en veel spirituele producten.

Tevens ben ik oprichtster van een gezellige kleine ondernemersclub: een sociale club van Vrienden ondernemers, waar jij via mij en ook onderling korting krijgt met jouw Privilege Klanten Club pas & code.

NB: Als nieuwe klant neem je even contact met mij op en dan overleggen wij samen óf en hoe ik jou het beste kan gaan helpen. Daarna kan je eventueel besluiten vaste Privilege klant te worden. Verder kunnen alleen mijn huidige vaste klantenkring en mijn Vrienden ondernemers nog klanten aan mij doorsturen.

Er is een mogelijkheid om allerlei producten te kopen (dit kan gewoon hier online – hier kan je heel veel heerlijke producten vinden voor je welzijn). Ik zal je na een behandeling ook nooit producten verkopen, ik zal je hoogstens adviseren. Ik vind het belangrijker dat je regelmatig terug komt voor je welzijn!

Dus ervaar het verschil!

Mijn klanten zijn jong en oud, man en vrouw, jonge kids/jeugd (speciale prijzen). Voor jonge kids/jeugd ook massages en huidreinigingsbehandelingen: de prijs is gelijk aan je leeftijd tot 20 jaar!

Ook voor Minima maak ik altijd plek!

Aarzel niet, maar wil je door mij behandeld worden, stuur mij jouw bericht/vragen via e-mail of direct via appje aan mij 06-19884626, dan kijken we óf en hoe ik jou het beste kan helpen.