Klanten vertellen - Sita del Carmen


Sita del Carmen

Klanten vertellen

Lieve klanten, hartstikke bedankt voor jullie mooie woorden. Dit is erg leuk voor nieuwe klanten om te lezen denk ik. Het zijn daadwerkelijke recensies van mijn trouwe klantenkring.

 

***

De behandeling van afgelopen week heeft mij echt goed gedaan. Ik voel mij na lange tijd nu weer rustiger en ik ben vrolijker. Graag hoor ik van jou Sita wat jouw verdere idee/advies is om mij verder te helpen. Ik kom graag weer terug.

 

***

Het succes van je salon ben jij, de rust die je uitstraalt de energie die je geeft wil je praten dan kan dat en het hoeft niet. Je salon is prachtig en je legt alles goed uit.
Alle leuke aanbiedingen via Facebook en uitleg daarbij vind ik super. Hoop dat je hier iets aan hebt. Fijne feestdagen en groetjes ook van mijn moeder.

***

Lieve Sita, Omdat je jezelf bent en blijft. Iedereen voelt zich prettig bij jou als mens. Blijf wie je bent , je doet het super. Helaas gun ik mezelf er de tijd niet voor. Maar in 2018 hoop ik die rust te vinden om weer bij je langs te komen. Je bent gewoon een lieve kanjer met het hart op de juiste plaats en daarom gaat het zoals het gaat.

***

Omdat jij jij bent, je massage super is. De massage tafel/bed zo zalig zacht ligt. Je handen energie doorgeven. De heerlijke warme olie. De massage zalig is. Je in bent voor gezellig geïnteresseerd gesprek of juist niet wanneer ik juist in mezelf keer. Kortom, ik voel me echt op mijn gemak en ervaar het echt als weldaad voor mijn lijf .

***

Je persoonlijkheid, de rust die je uitstraalt, je gastvrijheid, de heerlijke behandelingen, je bent gewoon een topper. ☺

***

Je ben zoals je bent, open en eerlijk. Je salon straalt positieve straling uit. Heel ontspannen en rustgevend doe je je handelingen. Je producten zijn heel goed en niet duur. Je maakt goeie indruk op fb met je kortingen.

***

De sfeer als je de ruimte binnen komt….de reuk…de muziek..daarbij ben jij iemand waarbij je je gelijk op je gemak voelt

***

Bij jou is t heerlijk tot rust komen in een prettige omgeving. Je straalt zelf veel rust uit en brengt positieve energie.

***

Eerlijkheid,zachtheid,behulpzaam. een gevoel van thuis, vertrouwd en heerlijk wegdromen (kort en krachtig )

***

Omdat jij jij bent.

***

Je bent top!♡♡♡