Klanten vertellen - Sita del Carmen


Sita del CarmenProductcategorieën

Winkelmand

Klanten vertellen

Lieve klanten, hartstikke bedankt voor jullie mooie woorden. Dit is erg leuk voor nieuwe klanten om te lezen denk ik. Mijn klantenkring is een mooie mix van jong (v.a. 4 jr) tot oud ( 90) en komen van dichtbij, maar ook van ver weg.

Hoeksche Waard, Barendrecht, Heerjansdam, Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, maar ook vanuit Den Haag, Delft, Naaldwijk, Hellevoetsluis, Rhoon, Spijkenisse en van het volgende eiland: Den Bommel, Ooltgensplaat, Tholen. Het verbaast mij soms waar men vandaan komt, maar ik ben er ontzettend dankbaar voor dat de mensen graag naar mij toe komen! Thanks!

 

Hier kan geen dokter tegenop. Wat jij nu met mijn energie hebt gedaan met jouw healing. Ik ben je zo dankbaar.

***

Je zou jouw handen moeten kunnen laten klonen, echt waar. Altijd zo warm.

***

Door m’n fibromyalgie veel last van spierpijn en last van m’n bindweefsels. Om de 6 weken geef ze me een massage of lig ik in de Infrarood Warmtedeken en voel me daardoor stukken beter. Is echt een aanrader en is ook heerlijk om te ontspannen. Ga relax de deur uit

***

Elke keer weer kom ik met zo’n ontspannen gevoel naar buiten na een gezichtsbehandeling.
Sita maakt tijd voor je, weet wat ze doet en is in een woord Geweldig!

***

De Munay Sita Hoofdmassage is een heerlijk rustige, ontspannende massage.
Lekkere olie en een fijne combinatie van nek, hoofd en gezichts massage.
Een heerlijk ontspannen gevoel en een rustig hoofd achteraf.
Volgende keer weer ?

***

De oorkaars therapie van Sita is in één woord ontspanning! Echt super relaxt, ik ben blij dat ik het een keer geprobeerd heb en ga dit zeker vaker boeken bij Sita.
(Voor onbekenden: het is niet eng en doet al helemaal geen pijn)

***

De behandeling van afgelopen week heeft mij echt goed gedaan. Ik voel mij na lange tijd nu weer rustiger en ik ben vrolijker. Graag hoor ik van jou Sita wat jouw verdere idee/advies is om mij verder te helpen. Ik kom graag weer terug.

***

Het succes van je salon ben jij, de rust die je uitstraalt de energie die je geeft wil je praten dan kan dat en het hoeft niet. Je salon is prachtig en je legt alles goed uit.
Alle leuke aanbiedingen via Facebook en uitleg daarbij vind ik super. Hoop dat je hier iets aan hebt. Fijne feestdagen en groetjes ook van mijn moeder.

***

Lieve Sita, Omdat je jezelf bent en blijft. Iedereen voelt zich prettig bij jou als mens. Blijf wie je bent , je doet het super. Helaas gun ik mezelf er de tijd niet voor. Maar in 2018 hoop ik die rust te vinden om weer bij je langs te komen. Je bent gewoon een lieve kanjer met het hart op de juiste plaats en daarom gaat het zoals het gaat.

***

Omdat jij jij bent, je massage super is. De massage tafel/bed zo zalig zacht ligt. Je handen energie doorgeven. De heerlijke warme olie. De massage zalig is. Je in bent voor gezellig geïnteresseerd gesprek of juist niet wanneer ik juist in mezelf keer. Kortom, ik voel me echt op mijn gemak en ervaar het echt als weldaad voor mijn lijf .

***

Je persoonlijkheid, de rust die je uitstraalt, je gastvrijheid, de heerlijke behandelingen, je bent gewoon een topper. ☺

***

Je ben zoals je bent, open en eerlijk. Je salon straalt positieve straling uit. Heel ontspannen en rustgevend doe je je handelingen. Je producten zijn heel goed en niet duur. Je maakt goeie indruk op fb met je kortingen.

***

De sfeer als je de ruimte binnen komt….de reuk…de muziek..daarbij ben jij iemand waarbij je je gelijk op je gemak voelt

***

Bij jou is t heerlijk tot rust komen in een prettige omgeving. Je straalt zelf veel rust uit en brengt positieve energie.

***

Eerlijkheid, zachtheid, behulpzaam. een gevoel van thuis, vertrouwd en heerlijk wegdromen (kort en krachtig )

***

Je bent top!♡♡♡