Events & Media - Sita del Carmen


Sita del CarmenProductcategorieën

Winkelmand

Events & Media

Events & Media

Hier staat info over events, georganiseerd door Sita del Carmen i.s.m. familie, vrienden en collega-ondernemers.

2024 – 1e Tuintjes (rommel)Markt in tuintjes in Westmaas op zaterdag 20 april van 12u-16u.

De route wordt 15 april gemaakt. Meedoen posters zijn bij mij beschikbaar. Nog meedoen met jouw tuintje? Geef je even op via e-mail: info@sitadelcarmen.nl of 06-19884626. Deelname is uiteraard gratis, je krijgt van ons, meedoen posters & oranje ballonnen (laat ze hangen voor de week erna – Koningsdag, zo kleurt het dorp alvast een beetje oranje). Wij maken er een leuke route van en hopelijk hebben we mooi weer!

 

2023:

2023 – 2e Dorps Kerstfair bij OBS de Vlashoek- Westmaas 

Voor de 2e keer hebben wij dit jaar een gezellige Dorps Kerstfair georganiseerd bij OBS de Vlashoek. Helaas zat het weer niet echt mee deze keer, maar dat mocht de pret niet drukken. € 250 opgehaald en gedoneerd aan Lichtjes voor Sophia kids. Op naar de Kerstfair 2024. Wil je meedoen? Tips, ideetjes? Neem contact met ons op.


2023 – 3e Halloween dag/avond bij OBS de Vlashoek – Westmaas

Voor de 3e keer hebben wij voor kids & jeugd een leuke Halloween georganiseerd. Elk jaar wordt het weer leuker en groter en gezelliger. Op naar 2024.

 


10 december 2022: Kerstfair bij OBS de Vlashoek- Westmaas 

Voor de 1e keer organiseren wij samen met OBS de Vlashoek een ouderwets gezellige Kerstfair op het schoolplein met alle Kerst toeters en bellen erbij: Kerstman, arreslee, 15 kraampjes, Glühwein, erwtensoep eten voor ouderen-geserveerd door leerlingen van de school, poffertjes, broodje hamburger, oliebollen en nog veel meer. Meer info via de school, via Sita del Carmen, social media en buurtapp te volgen.


Zaterdag 29 oktober 2022: Halloween Westmaas 

Voor de 2e keer organiseren wij Halloween voor Kids en Jeugd in Westmaas.

Klik HIER voor het programma en geef je op als je kinderen mee willen doen. Uiteraard is iedereen welkom uit het dorp om even te komen genieten, bakkie koffie, iets lekkers. Wij maken er weer een gezellig middag en avond van.

 


14 februari 2022: Valentijns Promotie Loterij.

Wat leuk dat er weer zoveel Klanten & Vrienden meededen. Ben jij benieuwd naar jouw gewonnen prijs/prijzen? Natuurlijk ben jij dat!

Klik HIER voor een overzicht van de lotnummers met naam en bijbehorende prijzen!

 


31-12-2021 Sita del Carmen’s Eindejaars Promotie Loterij.

Wat leuk dat er weer zoveel Klanten & Vrienden meededen. Ben jij benieuwd naar jouw gewonnen prijs/prijzen? Natuurlijk ben jij dat! Neem even contact met ons op.

 

 


September 2019:

Gespot in ForYou Magazine editie Hoeksche Waard: Ontspannen via je oren!

Lees hier online het uitgebreide artikel van Sita del Carmen.


Juni 2019:

Gespot in ForYou Magazine editie Hoeksche Waard: Diep ontspannen door traditionele Japanse kunst!

Lees hier  online het uitgebreide artikel van Sita del Carmen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Maart 2019:

Gespot in ForYou Magazine editie Hoeksche Waard: Healing brengt je terug naar jezelf!

In dit artikel werk ik samen met Marin Cromberge van www.florescere.nl – een unieke en krachtige samenwerking tussen 2 professionele healers, die nu krachten bundelen om jou te helpen! Wij vinden dat iedereen een goed gevoel verdient, jij dus ook!

Wij hebben een ForYou Magazine combi-actie: voor jou: € 150. Boek je deze sessies? Dan ontvang je uiteraard ook het magazine!

1 prijs – 2 healers – 3 behandelingen naar keuze

  1. Een Healing-Medium sessie 1,5 uur bij Florescere -of- een Tarot Consult van 1,5 uur.
  2. Een Sjamaan-healing/massage 1 uur -of- een diepontspannende gezichtsmassage -of- gezichtsbehandeling van 1 uur bij Sita del Carmen.
  3. Een ZEN Relax warme olie massage 45 minuten -of- een diepontspannende Japanse KoBiDo gelaatsmassage bij Sita del Carmen.

Deze combi-actie kan je bij ons beiden aanschaffen. Profiteer ervan èn boek je afspraken alvast in!
Want een healing brengt je terug naar jezelf.

En hier nog even de losse Product Actie voor ForYOU magazines fans: met code: foryou5 – ontvang jij van mij direct € 5 korting op bestelling van Rozen  producten in mijn Wellness shop op www.sitadelcarmen.nl.


Maart 2017: Evenement georganiseerd door Sita del Carmen

In Het Kompas – Bijzondere Verwendag