Blog Sitadel 1: Een mooi begin. - Sita del Carmen


Sita del CarmenProductcategorieën

Winkelmand

Blog Sitadel 1: Een mooi begin.

Blog Sitadel 1: Een mooi begin.

Volg gewoon je gevoel, zeg ik altijd. Dat doe ik zelf ook! En dan gebeuren dingen gewoon op het juiste moment!

Wow! Eigenlijk was ik 2 jaar geleden al van plan om te beginnen met bloggen, maar toen kwam het er gewoon niet van. Het gevoel was nog niet juist. Nu wel! Waarom nu wel? Geen idee! Het is zo’n zacht fluistertje in je oor: je moet nu beginnen!

Welkom op mijn Blog Sitadel. Hoe kom ik nu aan deze naam Sitadel? Zeker van Sita del Carmen afgeleid? Ja en Nee! Ja, omdat het deels erop lijkt, maar nee – omdat het door een hele goede vriend van mij (Dank je, Rob!), is verzonnen met de gedachte erachter dat ik met mijn salon eigenlijk ook een Citadel ben -.

Dat ken je vast van de vakanties in Frankrijk zo’n prachtige Citadel – een burcht waarin je je veilig kan voelen. Even veilig “opgesloten” achter die dikke stadswallen en even afgesloten van de buitenwereld. En ja, inderdaad, dat is precies het gevoel dat mijn klanten omschrijven als ze bij mij voor een behandeling komen. Ze voelen zich even veilig en geborgen in “mijn” spirituele salonruimte en komen daarom ook echt even helemaal tot rust. Dus…ik ben Rob echt dankbaar voor het meedenken voor een naam voor mijn Blog en hier heb ik dan ook voor gekozen. Ik denk dat hij dacht: nou.. ze doet er helemaal niks mee! Maar…wel dus: Welkom op Sitadel!

Omdat ik als sjamaan healer met alles in contact sta en connectie mee maak, zijn er ook een heleboel zaken waar ik over zal schrijven. Als je mij al volgt op FB www.facebook.com/sitadelcarmen of op Insta: @sitadelcarmen_shamanhealer dan valt je ook op, dat ik niet alleen over mijn behandelingen informatie geef, maar juist over allerlei dingen die je dagelijks tegenkomt in een gewone dag. Dat ene bloemetje, die leuke poezen van ons, dat veertje wat al dagen aan de muur blijft hangen, die mooie edelsteen, nieuwe producten die ik lanceer en nog veel meer. Maar ik zal ook gaan vertellen over dingen die ik meemaak, of mijn klanten – natuurlijk geheel anoniem. Want veel dingen zullen voor velen herkenbaar zijn en daarom juist fijn om ook terug te lezen.

Wees verbonden met de kleine dingen om jou heen, zie de kleine dingen en probeer ervan te genieten!

Zeker in het begin van de Herfst ondergaat niet alleen de natuur weer een hele verandering. Ook wijzelf gaan weer mee in het ritme van de jaargetijden en ondergaan ook weer een metamorfose. Kruip weer even naar binnen in jezelf! Lekker op de bank met een goed boek of heerlijke muziek om je heen. Bak eens een heerlijke cake en geniet weer van elke slok van jouw warme chocolademelk. Ga het bos in, zuig je longen vol en profiteer van al het moois van de natuur in de Herfst.

In mijn volgende blog ga ik je meer vertellen over mijzelf! Dan gaan we even goed kennismaken met elkaar en snap jij beter waarom ik doe wat ik nu doe! En waarom ik ben, zoals ik ben!

 

 

Blijf alert – Blijf gezond!

Geniet van je dag en lijkt het je leuk om mijn bloggen te lezen, hou het dan in de gaten. Heb je ideetjes of wil je meer weten over bepaalde onderwerpen? Laat het weten in een reactie en dan ga ik daar over bloggen. Wil je dat ik reclame maak voor jouw salon/praktijk? Geef je dan op als mijn gast en ik ga reclame maken voor jou!

Liefs, Sita

www.SitadelCarmen.nl

  • Helen

    Is het mogelijk om antwoorden te vinden over het verleden.
    Mijn moeder, 88 jaar wordt de laatste tijd emotioneel als ze denkt aan vroeger.
    Ze heeft nooit antwoord gekregen waarom mensen doen, wat ze deden . Vragen om hulp die niet werd verleend, terwijl ze altijd voor iedereen klaar stond same met mijn vader .

  • sita

    Hoi Helen, wellicht handig als we even via de mail contact hebben? Met een Zielenreis kan je hier wellicht iets aan doen, maar dit gebeurt sowieso vaak bij mensen die ouder zijn en ze terug gaan naar het verleden. Er komt dan veel emoties los en soms kan je daar weinig mee en soms kan je iemand er nog in ondersteunen en helpen. Maar dit verschilt natuurlijk enorm per persoon. het is een proces van loslaten. Lieve groet, Sita.