Gezichtsmassage - Sita del Carmen, Westmaas, Hoeksche Waard


Sita del Carmen

Japanse Gelaatsmassage Ko Bi Do

Japanse Gelaatsmassage Ko Bi Do

De Japanse Ko Bi Do gezichtsmassage is een heerlijke massage die ervoor zorgt dat je een goede doorbloeding krijgt en de afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor verhoog je jouw immuniteit en verlaag je jouw stressgehalte  Deze massage heeft als pluspunt dat het een jeugdigere uitstraling geeft. Zo verkrijg je op een natuurlijke wijze een facelift en een verjongend effect.

De Japanse gezichtsmassage (Ko Bi Do) is een vorm van traditionele Japanse kunst. Honderden generaties hebben deze unieke massagevorm verfijnd en uitgebreid. Deze massage behandelt het gelaat, de gezichtshuid, de gelaatsspieren, de Qi- energie van het hele lichaam. Bovendien is ze heel ontspannend en brengt het je psychische conditie in evenwicht.

Japanse gezichtsmassage is een unieke massage die met geen andere massagevorm kan vergeleken worden. Het is een verfijnde massagetechniek die zowel de oppervlakkige als de dieper gelegen gezichtsweefsels behandelt. Zo krijgen het meridiaanstelsel, de acupunctuurpunten, het spierweefsel, het lymfestelsel alsook het hormonaal systeem en de bloedsomloop in heel het lichaam een enorme boost. Zeker in combinatie met een normale gezichtsbehandeling zorgt de Japanse massage voor een optimaal effect.

Je ligt lekker warm toegedekt. En ik ga mijn massagetechnieken alleen richten op jouw hoofd, hals en decolleté.

Heel ontspannend! Velen snoezelen weg of vallen gewoon in slaap.

Ook ideaal voor zwangere vrouwen. 

Duur: 1 uur € 50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee − een =