Ambiance Vrienden Club - Sita del Carmen


Sita del Carmen

Ambiance Vrienden Club

Ambiance Vrienden Club

Ambiance VriendenClub is een combinatie van zakelijke partners, maar ook goede vrienden van mij, waar ik graag mee samenwerk.

Klik HIER voor de openbare en informatieve facebooksite van onze Ambiance Club.

Na aanschaf van jouw lidmaatschap, krijg je jouw clubcode en clubpas in je welkomstpakketje en toegang tot de besloten Club groepspagina op facebook.

Wil jij lid worden en/of als zakelijke partner zelf meedoen? Ga dan naar de Wellness shop en regel daar jouw Ambiance Club Lidmaatschap. Kom je er niet uit? Of heb je eerst nog vragen? Neem dan even contact met mij op.

Bekijk de ondernemers


Voor leden:

Leden betalen € 10 per jaar (van 01 januari t/m 31 december). Die € 10 heb je er al supersnel uit natuurlijk!

Veel voordeel voor leden op het gebied van Beauty, Massage, Welzijn, Sieraden en Mode en andere branches. Dus ook aanbiedingen van andere aangesloten ondernemers. Maar ook leuke aanbiedingen en acties en veilingen zoals je al eerder gewend bent van mij. Je krijgt een ledenpasje van mij.

Op vertoon hiervan krijg je altijd 10% korting op jouw behandelingen bij mij en met jouw pasjescode altijd 10% korting op jouw online bestellingen in mijn webwinkel. Daarnaast ook altijd 10% korting bij de ondernemers van de Club!

Gratis entree evenementen die georganiseerd gaan worden (vergeet je pasje niet mee te nemen) – of bestel je (gratis) toegangkaarten direct via mij.


Voor ondernemers:

Kosten voor ondernemers per jaar(01-01 t/m 31-12) € 17.50 (dit is incl. je eigen privé ledenpas)

Veel voordeel voor ondernemers. Er wordt door mij en wellicht ook door je mede-ondernemers reclame voor jou gemaakt.  Er is al een aparte facebookpagina online -een besloten groep voor leden en ondernemers. Als ondernemer altijd € 5.00 korting op deelnamekosten voor evenementen. Als ondernemer krijg je ook een standaard ledenpas zodat jezelf ook kan profiteren van kortingen bij mij en/of bij andere aangesloten ondernemers onderling. Je ontvangt dus ook een welkomstpakketje met je eigen club pas.

Als groep van ondernemers kunnen we er samen een hele gemoedelijke en gezellige leuke club van maken. Jullie denken mee om dit verder uit te werken.

Wat kan jij als ondernemer bijdragen aan onze Club?

Laat het mij weten! Ciao, Sita

Speciaal voor jou! Op de hoogte blijven? Schrijf je in...

Geniet van:

Jouw 1e actie: welkomst € 5 kortingsactie
Speciale kortingscodes periodiek & rond feestdagen
Codes gratis verzendkosten
Nieuws producten/behandelingen
Info evenementen Sita del Carmen
Inspirerende zaken
Uitschrijven kan je ook altijd direct zelf regelen!

Ciao, Sita.